Op dit moment bieden wij twee soorten lidmaatschappen aan:

  1. donateur van Asalsaya
  2. lid van Asalsaya

donateur van Asalsaya

Als donateur van Asalsaya steun je de vereniging op een passieve wijze. En wij kunnen jouw steun goed gebruiken. Niet alleen kunnen wij daarmee het voortbestaan van de vereniging waarborgen, maar ook kunnen wij met jouw bijdrage onze functie als vereniging voor geadopteerden uit Indonesië, goed blijven vervullen alsmede kunnen wij onze toekomstige plannen/initiatieven daarmee concreet vorm geven.

In ruil voor jouw steun bieden wij je middels deze website toegang tot alle premium content op onze website, zoals bijvoorbeeld exclusieve rootsverhalen, en houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging.

Mocht je geïnteresseerd zijn om donateur te worden, ga dan hier verder. Je kunt dan meteen donateur worden voor een klein bedrag per jaar.

lid van Asalsaya

Voor geadopteerden uit Indonesië bieden we nog een extra lidmaatschap aan. Je kunt namelijk (actief) lid worden van onze vereniging en profiteren van vele voordelen. Ten eerste krijg je natuurlijk ook toegang tot de premium content op onze website. Daarnaast bieden wij je:

  • toegang tot ons netwerk m.b.t. eventuele rootsvragen
  • uitnodigingen voor bijeenkomsten van onze vereniging (zowel informatief als informeel)
  • de mogelijkheid om zelf je exclusieve rootsverhaal te plaatsen op onze website*
  • korting op diverse evenementen georganiseerd door zusterorganisaties

Wil je nu direct lid worden. Ga dan hier verder.