Wij hebben de volgende mediakanalen waar wij specifieke informatie delen.

Asalsaya Algemeen

Asalsaya Facebook pagina: http://www.facebook.com/pages/Asalsaya/205604606129001

Twitter: https://twitter.com/Asalsaya

Het kanaal dat toegankelijk is voor derden. Hier wordt algemenere informatie gedeeld. De richtlijnen voor het promoten van activiteiten voor derden is minder streng dan bij de Facebook groep “Indonesian Adoptees Worldwide”. Gaarne verzoeken wij u om even contact op te nemen met ons als je op deze pagina regelmatig interessante nieuws items wilt delen.

Asalsaya Hyves: http://asalsaya.hyves.nl

Alhoewel we eigenlijk weinig actief zijn op dit medium blijft de Hyves pagina nog wel bestaan. Toch is onze suggestie om als je binnen onze social media kanalen actief wilt zijn om onze Facebook kanalen te raadplegen.

 

Asalsaya zakelijk

Voor de meer zakelijke vermeldingen gebruiken wij Google+.

https://plus.google.com/116838209898158536850/about

 

Asalsaya Voor Geadopteerden uit Indonesië

Indonesian Adoptees Worldwide Facebook groep:

http://www.facebook.com/groups/IndonesianAdopteesWW

Twitter: https://twitter.com/IndonesianAdopt

Indonesian Adoptees Worldwide zakelijk (LinkedIn). Omdat ook carrière en ondernemende aspecten een belangrijke componenten kunnen zijn:

http://www.linkedin.com/groups?gid=2689800

Al deze kanalen zijn in het bijzonder gericht op informatievoorziening ten behoeve van geadopteerden en hun aanhang. In bepaalde gevallen is het als buitenstaander niet mogelijk om de content binnen deze groep te raadplegen.

Oude forum: http://quebec.messageboard.nl/8068/

Op het oude forum forum zijn wij niet meer actief zijn. Je kan altijd een kijkje nemen. Mogelijk vind je er belangrijke informatie.

 

Asalsaya RSS

Actief op de hoogte blijven wanneer er nieuwe posts op de website worden geplaatst? Neem dan gratis een abonnement op onze RSS feed.

Asalsaya RSS: http://new.asalsaya.eu/index.php/adoptie?format=feed&type=rss

 

Ons algemene beleid binnen deze media-kanalen (social media) is dat men respectvol naar elkaar toetreedt. Men mag informatie met elkaar delen, maar reclame maken of andere promotie-activiteiten moeten eerst overlegd worden met ons.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reacties (0)

Reageer

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder inloggen.