het bestuur

Rahmat Peypers

Voorzitter

Rahmat Peypers

Rahmat is geboren op 10 december op Oost Java. Sinds 2009 is hij actief als bestuurslid en sinds maart 2011 is hij voorzitter van Asalsaya. Zijn doelstelling is om samen met zijn team een nieuwe draai aan Asalsaya te geven.

Daarnaast is een van zijn levensdoelen om een waardevolle en functionele betekenis te zijn voor mensen.

Meer informatie over hem kunt u vinden via de onderstaande links:

LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/rahmat-peypers/16/a98/89

Twitter: https://twitter.com/RahmatPeypers

 

Dylan Hoogendorp

Secretaris

Dylan Hoogendorp

Dylan is lid van Asalsaya sinds mei 2009 en is in datzelfde jaar aangetreden als secretaris.

Samen met zijn vrouw en zoontje (van ruim 2,5 jaar) woont hij Veenendaal. Dylan is werkzaam in de commerciële dienstverlening en heeft een bank- en verzekeringswezenopleiding gevolgd.

In 2005 is Dylan voor het eerst in Indonesië geweest om te kijken waar zijn roots liggen. Hij heeft daar het weeshuis bezocht waar hij is geboren en zijn eerste maanden heeft doorgebracht.

 

Jeroen de Graaff

Penningmeester

Jeroen de Graaff

Jeroen is in 2010 in contact gekomen met Asalsaya en direct (op aanvraag van de toenmalige voorzitter) in het bestuur opgenomen als penningmeester. 

Jeroen is geboren in Jakarta, en heeft voor de rest zijn leven gewoond in Nederland. Jeroen ziet het als een uitdaging om voor iedereen die een 'klik' heeft met Indonesië een platform te bieden om hier daadwerkelijk ook iets mee te doen. Asalsaya is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Meer informatie over Jeroen vind je op LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=27866141